Hrvatski klub obožavatelja Italo Disco glazbe

 

Pozdrav svim Italo fanovima iz Hrvatske! Do sada sam upoznao mnogo više Italo fanova iz Hrvatske nego što sam i pretpostavljao da ima pa sam nas odlučio okupiti na jednome mjestu. Povremeno sam naletio i na neke radijske emisije posvećene Italu za koje mnogi od nas sigurno nisu niti znali. Pretpostavljam da sam mnoge i sâm propustio. Isto tako, dogodi se veći blok Italo glazbe ili cijela tematska večer u ponekoj diskoteci.

Teško je pohvatati sve te informacije pa eto stranice koja obuhvaća sva Italo događanja. U ovome poslu se većinom oslanjam na vašu pomoć jer sâm sve ne mogu znati. Ako znate koji bitan podatak - javite mi!

FanClub je već odavno zaživio, prvo smo se počeli upoznavati preko profila na ovoj stranici, a zatim smo se počeli nalaziti i uživo. Prvi sastanak na kojemu smo se našli je bio, sada već davne, 2006. godine. I dalje se povremeno sastajemo uz priče i sjećanja vezana uz Italo - vrijeme odrastanja većine nas... Najćešća lokacija je Klub D, Trg Slobode 6, Dubrava (kraj Vrbovca) [Gmap zemljovid]. Druženja su se ustalila na tome mjestu jer ono odgovara i ljudima koji nisu iz Zagreba. Glazbu, sada već uobičajeno, puštaju DJ Erich i DJ Krnya.

S obzirom na to da fan-club zahtijeva interaktivnost i druženje, proširio sam ga i na Facebook. Za sada nas ima petstotinjak i vrlo je dobro društvo. Bit će super ako nam se pridružite, družimo se svakodnevno... Tamo se dogovaramo oko sljedećih druženja, a također razmjenjujemo podatke o prodaji ploča te o svemu onome što je vezano uz temu.