Hrvatski klub ljubitelja ID

 

Pozdrav svim Italo fanovima iz Hrvatske! Do sada sam upoznao mnogo više Italo fanova iz Hrvatske nego što sam i pretpostavljao da ima pa sam nas odlučio okupiti na jednome mjestu. Povremeno sam naletio i na neke radijske emisije posvećene Italu za koje mnogi od nas sigurno nisu niti znali. Pretpostavljam da sam mnoge i sâm propustio. Isto tako, dogodi se veći blok Italo glazbe ili cijela tematska večer u ponekoj diskoteci.

FanClub je već odavno zaživio, prvo smo se počeli upoznavati preko profila na ovoj stranici, a zatim smo se počeli nalaziti i uživo. Prvi sastanak na kojemu smo se našli je bio, sada već davne, 2006. godine. I dalje se povremeno sastajemo uz priče i sjećanja vezana uz Italo - vrijeme odrastanja većine nas... Mjesta partyja se mijenjaju, ali obavijesti o partyju se uvijek nalaze ovdje i na glavnoj stranici ovoga sitea.

S obzirom na to da fan-club zahtijeva interaktivnost i druženje, proširio sam ga i na Facebook. Ima nas preko tisuću i vrlo je dobro društvo! Bit će super ako nam se pridružite, družimo se svakodnevno... Tamo se dogovaramo oko sljedećih druženja, a također razmjenjujemo podatke o prodaji ploča te o svemu onome što je vezano uz temu.

 

 

Kliknite ovdje da nam se pridružite na Facebooku